Estate Planning Expert
 
026-370 86 99 | info@estateplanningexpert.nl | Zoeken
Zoeken sluiten

ACTUEEL
18-09-2017 - Praktijkupdate bedrijfsopvolgingsregeling SW 1956 (zomer 2017) (KWEP 2017/20)
18-09-2017 - Het legaat van een huwelijksgemeenschapsgoed (KWEP 2017/19)

Expert Planner


Gebruikerslicenties van zowel de softwaretoepassingen uit de serie Estate Planning Tools als die van Online Services zijn modulair aan te schaffen. U kunt dus die toepassingen kiezen, die u voor uw bedrijfsvoering nodig hebt. De licentiestructuur is helder: u betaalt per licentie en afhankelijk van de toepassing mogen er twee, drie of vijf keer personen gebruik van maken. Het kan ook zijn dat uw kantoor alle toepassingen wilt aanschaffen en dat er een van onze licentiestructuur afwijkend aantal personen gebruik van zullen maken. In dat geval is ons 'arrangement' Expert Planner wellicht iets voor u. Als Expert Planner gebruiken alle gebruikers alle toepassingen die wij aanbieden. Nu, maar ook in de toekomst. Als 'totaalklant' geniet u direct een korting op een aantal toepassingen en u weet ook met welke korting toekomstige uitbreidingen kunnen worden aangeschaft. Zo heeft u de beschikking en blijft u altijd de beschikking houden over alle mogelijkheden. U bent en blijft altijd Expert Planner

Een Expert Planner geniet bij ons extra voordelen. Zo hoeft een kantoor dat Expert Planner is niet te voldoen aan de licentiestructuur van twee, drie of vijf gebruikers per licentie. U bepaalt het aantal gebruikers dat over alle toepassingen de beschikking krijgt en u betaalt een vaste prijs per gebruiker. Of dat er nou twee, drie, vijf, acht of dertien zijn. Daarnaast komt u, zolang uw kantoor Expert Planner is, in aanmerking voor een 'upgrade' van het privilegeniveau, zodat u eerder van de vele voordelen van het Classic of Premium Membership kunt profiteren.

Voor kantoren die Expert Planner zijn geldt een afwijkende regeling m.b.t. de studie(mid)dagen. Als 'budget' ontvangt u van ons ieder jaar een aantal credits, gebaseerd op het aantal personen dat het gehele kalenderjaar gebruiker is. Met deze credits 'betaalt' u de studie(mid)dagen. U bepaalt zelf wie naar welke studie(mid)dag gaat. Een studiemiddag 'kost' 20 credits, een studiedag 40 credits. Het tegoed aan credits dat aan het einde van het kalenderjaar nog niet gebruikt is, komt te vervallen. Op basis van het dan geldende privilegeniveau van uw kantoor wordt in 2018 een nieuw tegoed bijgeschreven.

Een Expert Planner gebruikt de software op kantoor via de gratis EPX-Portal of tijdens een afspraak op bezoek bij klanten via het EPX-Dashboard op zijn of haar smartphone of tablet. Gewoon omdat het tegenwoordig allemaal kan. 

Als u meer informatie wilt over Expert Planner, maakt u dan een afspraak met mr. Pascal Baard of mr. Cees Baard (beiden bereikbaar via telefoonnummer 026-3708699) of mail naar info@estateplanningexpert.nl.


Naar boven

Gebruikersvriendelijke Testamentmodellen
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Nieuwe opzet opleiding Leergang Scheiden
Alle vermogensrechtelijke en fiscale aspecten van de echtscheiding komen aan bod

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en binnenkort voor u beschikbaar

Twitter Linkedin