Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
14-01-2021 - Mr. Cees Baard met pensioen
14-01-2021 - Papieren aangiften erfbelasting (bij overlijdens vóór 2019)

Vacature office manager


Estate Planning Expert is een klein en dynamisch bedrijf dat de beste en meest uitgebreide software op het gebied van estate planning ontwikkelt en uitgeeft. Denk hierbij onder meer aan aangifteprogramma’s voor de schenk- en erfbelasting en modellen voor testamenten en huwelijkse voorwaarden. Onze gebruikers zijn overwegend notariskantoren, belastingadvieskantoren en financieel planners. Bovendien verzorgen wij hoogwaardige opleidingen op fiscaal en juridisch terrein in het algemeen en op het gebied van estate planning in het bijzonder.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een office manager.

De functie
Als office manager bij Estate Planning Expert zijn je taken erg divers. Je bent verantwoordelijk voor alle organisatorische aspecten binnen het bedrijf. Dit betekent dat je als eerste aanspreekpunt voor gebruikers en cursisten fungeert en hun administratieve en niet-inhoudelijke vragen beantwoordt. Om beslagen ten ijs te komen help je mee met het verbeteren en onderhouden van applicaties, zodat je (uiteindelijk) ook (eenvoudige) inhoudelijke vragen kunt beantwoorden. Je verzorgt een groot deel van de administratie, biedt ondersteuning bij het opstellen van offertes en archiveert belangrijke documenten. Daarnaast ben je betrokken bij de organisatie en coördinatie van opleidingen. Ook beheer je de website en plan je afspraken in voor productdemonstraties. Tot slot behoort het agenderen en voorbereiden van besprekingen en vergaderingen tot de werkzaamheden.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde opleiding Officemanagement op hbo-niveau met minstens drie jaar ervaring in een soortgelijke functie of een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 (secretarieel of juridisch administratieve dienstverlening) met minstens vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en je houdt van regelen en organiseren. Daarnaast heb je een positieve en opgewekte werkhouding en een dienstverlenende instelling. Bekendheid met Afas Profit is een pré. Wij verwachten verder van je dat je representatief, leergierig en accuraat bent, over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt én zelfstandig kunt werken. Omdat wij geen fysiek kantoor hebben zul je de werkzaamheden namelijk vanuit huis verrichten.

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan verwelkomen we jou graag binnen ons team als office manager!

Wij bieden
Naast afwisselende werkzaamheden, een thuiswerkvergoeding en goede arbeidsvoorwaarden biedt Estate Planning Expert jou alle ruimte om je verder te ontwikkelen met gerichte opleidingen.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie of solliciteren? Bel 026-3708699 en vraag naar mr. Pascal Baard of stuur je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar pbaard@estateplanningexpert.nl.


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin