Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
15-09-2020 - Vacature productontwikkelaar
25-08-2020 - Update toepassing Aangifte Erfbelasting

Vacature productontwikkelaar


Estate Planning Expert is een klein en dynamisch bedrijf dat de beste en meest uitgebreide software op het gebied van estate planning ontwikkelt en uitgeeft, zoals onder meer aangifteprogramma’s voor de schenk- en erfbelasting en modellen voor testamenten en huwelijkse voorwaarden. Onze gebruikers zijn overwegend notariskantoren, belastingadvieskantoren en financiële planners, zowel groot als klein. Bovendien verzorgen wij hoogwaardige opleidingen op fiscaal en juridisch terrein in het algemeen en op het gebied van estate planning in het bijzonder.

De functie
Als productontwikkelaar maak je deel uit van een team van vier vakinhoudelijke en twee administratieve medewerkers en houd je je bezig met het vaktechnisch ontwikkelen, verbeteren en onderhouden van applicaties. Daarnaast help je mee met het testen van nieuwe functionaliteiten van de software en het beantwoorden van inhoudelijke en administratieve gebruikersvragen. Ook het verzorgen van demonstraties en workshops van de software en het organiseren en coördineren van opleidingen behoort tot de werkzaamheden.

Jouw profiel
Je hebt een hbo- of universitaire opleiding notarieel en/of fiscaal recht afgerond en hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit voor cijfers én uitstekende kennis van de schenk- en erfbelasting, het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht. Bekendheid met onze software is een pré.

Wij verwachten dat je representatief, leergierig en accuraat bent, over uitstekende communicatieve en rekenvaardigheden beschikt én zelfstandig kunt werken.

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan verwelkomen we jou graag binnen ons team als productontwikkelaar!

Wij bieden
Naast een leuke baan en goede arbeidsvoorwaarden biedt Estate Planning Expert jou alle ruimte om je verder te ontwikkelen met gerichte opleidingen.

Belangstelling?
Stuur je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar info@estateplanningexpert.nl ter attentie van mr. Pascal Baard.


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin