Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
13-11-2020 - Tarieven en vrijstellingen voor de schenk- en erfbelasting met ingang van 1 januari 2021
13-11-2020 - Conclusie A-G IJzerman 26 oktober 2020, ECLI:NL:PHR:2020:989

Workshop Modellenoverleg


Zowel in het voorjaar als in het najaar van 2021 organiseren wij de Workshop Modellenoverleg. Tijdens de workshop op dinsdag 30 maart 2021 staan de Modellen Testamenten centraal. Op dinsdag 14 september 2021 gaat de aandacht uit naar de Modellen Huwelijkse Voorwaarden.

Tijdens een Workshop Modellenoverleg zullen door middel van de ‘best practice’-werkmethode een aantal cases aan de hand van de modellen besproken worden. Tijdens de workshop kunnen de aanwezige gebruikers hun ervaringen met de modellen met elkaar en met ons uitwisselen. Met welke modellen werken de andere deelnemers bijvoorbeeld vaak en waarom? De beste werkwijzen worden aan de hand van de modellen in een interactieve sessie met elkaar gedeeld. Ter bevordering van de interactie tijdens de workshop is kennis van (de achtergrond van) de keuzes in en tussen de verschillende modellen en tekstblokken een pré.

Namens de modellencommissie van Estate Planning Expert zullen mr. Saskia Boschma (notaris en estate planner bij NotaMare Urk) en mr. drs. Jessica Cantineau (senior productontwikkelaar bij Estate Planning Expert) aanwezig zijn. Zo nodig zullen de uitkomsten van de workshop gebruikt worden om de modellen nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van de gebruikers.

Let op: een Workshop Modellenoverleg is niet bedoeld om het werken met de dynamische vragenlijst en/of het statische model van de toepassing Modellen Testamenten of Modellen Huwelijkse Voorwaarden uit te leggen.

Workshop Modellenoverleg Datum Aanmelden
Modellen Testamenten Dinsdag 30 maart 2021 Klik hier
Modellen Huwelijkse Voorwaarden Dinsdag 14 september 2021 Klik hier


De Workshop Modellenoverleg start op beide dagen om 13:30 uur en duurt tot 17:00 uur.

Locatie
Huis Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 6
4128 BN Lexmond
Tel: 0347-342021
Website: www.huishetbosch.nl

Prijs
Deelname aan een Workshop Modellenoverleg kost normaal gesproken € 300,00 excl. btw per persoon. Kantoren die zowel de Modellen Testamenten als de Modellen Huwelijkse Voorwaarden gebruiken ontvangen echter voordeel. Jaarlijks mag namelijk één gebruiker geheel kosteloos aan een workshop deelnemen. Iedere tweede of volgende gebruiker van hetzelfde kantoor ontvangt 50% korting. Voor hen bedraagt de deelnameprijs derhalve € 150,00 excl. btw per persoon. Deze korting is ook van toepassing indien dezelfde gebruiker zowel deelneemt aan de Workshop Modellenoverleg op dinsdag 30 maart 2021 (Modellen Testamenten) als aan de Workshop Modellenoverleg op dinsdag 14 september 2021 (Modellen Huwelijkse Voorwaarden).

U kunt via Mijn EPX zien welke personen binnen uw kantoor gebruik kunnen maken van de toepassingen Modellen Testamenten en Modellen Huwelijkse Voorwaarden.

Informatie
Voor meer informatie over de Workshop Modellenoverleg kunt u contact opnemen met mr. drs. Jessica Cantineau:
Tel: 026-3708699
E-mail: cantineau@estateplanningexpert.nl


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin