Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
01-12-2023 - HR 1 december 2023, ECLI:NL:HR:2023:1664
30-11-2023 - Update Modellen Huwelijkse Voorwaarden

Nieuw: privileges via membership

LinkedIn
24-05-2016 | Categorie: Algemeen

Estate Planning Expert introduceert serviceconcept voor trouwe klanten

Estate Planning Expert bestaat binnenkort 15 jaar. En dat willen we vieren met onze trouwe klanten. Samen met u dus. Wij zijn er heel erg trots op dat bijna alle klanten al jaren klant zijn. Zelfs in de afgelopen jaren, waarin niet voor iedereen de ontwikkelingen volgens verwachtingen zijn verlopen, bleef u met onze software werken. Hoewel het meestal de jarige is, die geschenken krijgt, willen wij het deze keer omdraaien. Wij gaan u verblijden met interessante voordelen. Met gratis softwaretoepassingen en studiemiddagen bijvoorbeeld.

Onder meer afhankelijk van het aantal jaren dat een kantoor softwareklant is en van de hoogte van de jaarlijkse factuur bieden wij onze klanten vanaf heden voordelen, die tot uitdrukking komen in vier privilegeniveau’s: Member, Classic Member, Premium Member en Elite Member.

Naast dit serviceconcept hebben wij ook een concept uitgewerkt voor klanten die met alle bestaande toepassingen werken en dat, ook bij uitbreidingen, willen blijven doen. Dat concept noemen wij Expert Planner. Het is een arrangement, waarbij u extra voordelen geniet. Zo hoeft u niet te voldoen aan de licentiestructuur van twee, drie of vijf gebruikers per licentie. U bepaalt het aantal gebruikers, die over alle toepassingen de beschikking krijgt, en u betaalt een vaste prijs per gebruiker. Of dat er nou één, twee, drie, vijf, acht of dertien zijn.  Daarnaast komt u, zolang u Expert Planner bent, in aanmerking voor een 'upgrade' van uw privilegeniveau, zodat u eerder van de vele voordelen van het ClassicPremium of Elite Membership kunt profiteren. 

Een Expert Planner gebruikt de software op kantoor via de EPX-Portal of tijdens een afspraak op bezoek bij klanten via het EPX-Dashboard op zijn of haar smartphone of tablet. Gewoon omdat het tegenwoordig allemaal kan. 

Welk privilegeniveau voor u van toepassing is, kunt u achterhalen door via de EPX-Portal naar een willekeurige pagina van onze website te gaan en vervolgens op ‘Mijn EPX’ te klikken. U treft daar ons nieuwe EPX-Dashboard aan, één van de faciliteiten van de privilegeniveau’s. Via ‘Mijn Privileges’ ziet u welk privilegeniveau voor u van toepassing is en welke voordelen u vanaf heden geniet. De meeste zijn ‘gratis en voor niets’. Sommige klanten blijken net onder een hoger privilegeniveau te zitten; hen zullen wij binnenkort separaat benaderen om te bekijken of door een geringe investering een hoger niveau mogelijk is. Voor vragen of een nadere toelichting kunt u ons natuurlijk ook zelf telefonisch benaderen. Vraagt u dan even naar Cees of Pascal Baard. 

Naar algemeen overzicht


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin