Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
01-12-2022 - HR 2 december 2022, ECLI:NL:HR:2022:1793
01-12-2022 - HR 2 december 2022, ECLI:NL:HR:2022:1810

Update Modellen Huwelijkse Voorwaarden

LinkedIn
05-02-2018 | Categorie: Algemeen

Het programma is uitgebreid met een dynamische vragenlijst

Het programma Modellen Huwelijkse Voorwaarden bestaat uit een verzameling complete modellen voor de dagelijkse praktijk en kenmerkte zich al door haar hoogwaardige kwaliteit. Vanaf heden laat dit programma zich ook typeren door haar eenvoud in gebruik; de huwelijkse voorwaarden kunnen thans niet alleen meer aan de hand van een zogenoemd ‘statisch model’ worden samengesteld, maar ook via een dynamische vragenlijst. Deze nieuwe variant bevat bij iedere soort huwelijkse voorwaarden een afzonderlijke vragenlijst, waarin diverse keuzes kunnen worden gemaakt. Nadat een vragenlijst in het geheel is doorlopen, kunt u voor de (aanstaande) echtgenoten met één druk op de knop huwelijkse voorwaarden op maat genereren. Gemak dient de mens, zullen we maar zeggen!

Naast een dynamische vragenlijst is in het programma nu ook een lijst met veelgestelde vragen opgenomen. Bovendien is van de diverse soorten huwelijkse voorwaarden een printversie in PDF gemaakt, die u kunt gebruiken tijdens de bespreking met het (aanstaande) echtpaar. Iedere printversie bevat een overzicht van de keuzes die binnen een bepaalde soort huwelijkse voorwaarden gemaakt moeten worden. Het betreft dus alle vragen en antwoorden die in een dynamische vragenlijst worden getoond én alle keuzemogelijkheden binnen een statisch model. Beide varianten komen zowel qua omschrijving als inhoudelijk immers exact overeen.

Vragen/opmerkingen
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard:
Tel: 026-3708699
E-mail: pbaard@estateplanningexpert.nl

Naar algemeen overzicht


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Driedaagse Leergang Levenstestament
Uitgebreide leergang waarin alle relevante deelonderwerpen aan bod komen

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Nu inclusief een uitgebreid model mét toelichting voor ongehuwde samenwoners

Twitter Linkedin