Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
01-12-2023 - HR 1 december 2023, ECLI:NL:HR:2023:1664
30-11-2023 - Update Modellen Huwelijkse Voorwaarden

Gevolgen van het coronavirus voor onze opleidingen en workshops

LinkedIn
29-10-2020 | Categorie: Algemeen

Alle geplande opleidingen en workshops gaan vooralsnog gewoon door

Naar aanleiding van de voortduring van het coronavirus (COVID-19) hebben wij opnieuw bekeken of de door de overheid genomen maatregelen gevolgen hebben voor de opleidingen en workshops, die de komende periode op de agenda staan. Aangezien aan onze opleidingen en workshops niet meer dan 30 personen deelnemen, zullen de geplande bijeenkomsten fysiek doorgang vinden, uiteraard met inachtneming van alle RIVM-voorwaarden.

Diverse aanvullende maatregelen
Zelf hebben wij ook verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het virus te voorkomen. Zo hebben wij ervoor gekozen al het opleidingsmateriaal voortaan uitsluitend digitaal beschikbaar te stellen. Het aantal deelnemers per ruimte is gelimiteerd en de indeling van de zaal wordt binnen de capaciteit zo vormgegeven dat er altijd voldoende afstand is gegarandeerd tussen deelnemers. Presentielijsten worden niet door de cursisten getekend, alleen de docent tekent voor de aanwezigheid bij aanvang en einde van de bijeenkomst. Evaluatieformulieren worden niet tijdens de bijeenkomst uitgedeeld, maar u ontvangt na de bijeenkomst een mail met een link om een online evaluatieformulier in te vullen.

Wij verzoeken onze cursisten de algemene richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Concreet betekent dit dat als u geen gezondheidsklachten hebt, u gewoon aan onze opleidingen en workshops kunt deelnemen. Hebt u of een huisgenoot echter corona gerelateerde klachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of koorts, dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om thuis te blijven.

Kosteloos afmelden
Hebt u zich ingeschreven voor een opleiding of workshop, maar wenst u zich wegens gezondheidsklachten af te melden? Dat kan kosteloos, indien u zich uiterlijk vier uur voorafgaand aan de bijeenkomst per e-mail bij ons hebt afgemeld. In geval van een opleidingsdag van de opleiding Estate Planning Specialist kunt u dan de betreffende opleidingsdag in een later opleidingstraject inhalen. Ten aanzien van studiedagen, studiemiddagen en workshops zullen eventueel betaalde bedragen in dat geval worden gecrediteerd en eventueel afgeschreven credits weer aan uw account worden toegevoegd.

Vragen/opmerkingen
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met mr. drs. Jessica Cantineau:
Tel: 026-3708699
E-mail: cantineau@estateplanningexpert.nl

Naar algemeen overzicht


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin