Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
01-12-2023 - HR 1 december 2023, ECLI:NL:HR:2023:1664
30-11-2023 - Update Modellen Huwelijkse Voorwaarden

EPX-App vervalt per 6 april 2020

LinkedIn
06-04-2020 | Categorie: Algemeen

Sinds 2017 was het voor gebruikers van onze software op kantoren die Member (of hoger) zijn mogelijk de meeste van onze toepassingen via een smartphone of tablet te benaderen. Hiertoe hebben wij in 2016 de EPX-App ontwikkeld, die u vanaf 2017 via de bekende kanalen kon downloaden. Met de komst van de nieuwe EPX-Portal is het oude EPX-Dashboard – en zodoende ook de EPX-App – echter komen te vervallen.

In overleg met onze programmeurs is besloten vooralsnog geen nieuwe EPX-App te maken, omdat – in plaats van de EPX-App – uw nieuwe EPX-Portal ook eenvoudig met een snelkoppeling op uw smartphone of tablet geopend en gebruikt kan worden. Hieronder geven wij aan hoe u de snelkoppeling op uw iPhone (iOS) of Android-toestel (onder andere Samsung en Huawei) kunt aanmaken.

Snelkoppeling in iOS
De snelkoppeling maakt u door naar de inlogpagina van de nieuwe EPX-Portal te gaan en vervolgens te klikken op het pictogram Delen onderin het scherm; dat is het middelste pictogram (een vierkantje waar aan de bovenkant een pijl uit steekt). Scroll iets naar beneden en kies voor de optie Zet in beginscherm en kies vervolgens een naam. Wij adviseren de naam 'EPX-Portal'. Kies vervolgens Voeg toe en ons logo verschijnt als pictogram op uw startscherm.

Snelkoppeling op Android-toestel
Open Google Chrome en ga naar de inlogpagina van de nieuwe EPX-Portal. Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes. Kies dan voor Toevoegen aan startscherm. Wij adviseren de naam 'EPX-Portal'. Klik tweemaal op Toevoegen. Nu staat onze inlogpagina op het startscherm van uw Android-toestel.

En als ik geen Member ben?
Als u geen Member (of hoger) bent, kon u de oude EPX-App weliswaar niet gebruiken voor onze softwaretoepassingen, maar wel voor onze vele gratis servicetoepassingen, zoals de actuele wetgeving en besluiten op het gebied van estate planning, alsmede voor samenvattingen van relevante literatuur en jurisprudentie op dit gebied. Wilt u de vermelde gratis servicetoepassingen blijven inzien via uw smartphone of tablet, dan kunt u (een van) bovenstaande procedure(s) ook toepassen. In plaats van de inlogpagina van de nieuwe EPX-Portal kunt u de homepage van onze website als snelkoppeling toevoegen aan uw startscherm.

Vragen/opmerkingen
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard:
Tel: 026-3708699
E-mail: pbaard@estateplanningexpert.nl

Naar algemeen overzicht


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin