Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
01-12-2023 - HR 1 december 2023, ECLI:NL:HR:2023:1664
30-11-2023 - Update Modellen Huwelijkse Voorwaarden

Update Kennisbank Estate Planning

LinkedIn
25-08-2022 | Categorie: Algemeen

Integratie naslagwerk in EPX-Portal

In navolging van nagenoeg alle andere toepassingen – alleen de toepassing Calculators draait op dit moment nog in een andere webomgeving – is sinds donderdag 25 augustus 2022 ook de toepassing Kennisbank Estate Planning in de EPX-Portal geïntegreerd. Het is daardoor mogelijk geworden de in de toepassing opgenomen informatie nog eenvoudiger te raadplegen. De pagina’s met jurisprudentie en literatuur zijn als tabblad naast de tekstpagina’s opgenomen. Er kan tussen deze tabbladen worden gewisseld waardoor er snel nog meer kennis over een onderwerp vergaard kan worden en het gebruik van de Kennisbank Estate Planning nog efficiënter wordt.
Tevens is de Kennisbank Estate Planning uitgebreid, zodat van de meeste vermelde artikelen met één druk op de knop een samenvatting beschikbaar is. En de samengevatte rechtspraak bevat zo mogelijk een link naar de volledige uitspraak op Rechtspraak.nl.

Naast de reeds bestaande hoofdstukken Huwen of (geregistreerd) samenwonen, Erven, Schenken en Bijzondere situaties is een nieuw vijfde hoofdstuk Levenstestament opgenomen. In negentien paragrafen worden alle deelonderwerpen van het levenstestament uitgebreid behandeld, uiteraard voorzien van een jurisprudentie- en literatuuroverzicht. Een mooie aanvulling voor degenen die in de advisering van en het opmaken van een levenstestament, bijvoorbeeld met onze toepassing Modellen Levenstestamenten, verdieping in de achtergronden daarvan zoeken.

Vragen/opmerkingen
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard of mr. drs. Jessica Cantineau:
Tel: 026-3708699
E-mail: info@estateplanningexpert.nl

Naar algemeen overzicht


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin