Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
23-11-2021 - Besluit op Wob-verzoek over handboeken voor de erf- en schenkbelasting
18-11-2021 - Brief van 17 november 2021, nr. 2021Z17653

Elite Member


Uw kantoor is Elite Member als het:

  • Expert Planner is met minimaal 11 gebruikers; 
  • Boedelplanner is met minimaal 19 gebruikers; 
  • vanaf 2018 ononderbroken klant is geweest met een jaarlijkse factuurwaarde ten aanzien van software van minimaal € 13.200,00 excl. btw.

Als uw kantoor Elite Member is geniet u de volgende privileges:

  1. U ontvangt credits – 20 per gebruiker indien uw kantoor Expert Planner is en anders ter waarde van 10% van de jaarfactuur – die u kunt besteden aan studiebijeenkomsten.Een studiebijeenkomst van één dagdeel (ochtend, middag of avond) 'kost' 20 credits, een studiedag (twee dagdelen) 40 credits. U bepaalt zelf wie van uw kantoor naar welke studiebijeenkomst gaat. De enige voorwaarde is dat de te volgen studiebijeenkomst in hetzelfde kalenderjaar door ons wordt aangeboden als het kalenderjaar waarop de credits betrekking hebben. Het tegoed aan credits dat aan het einde van het kalenderjaar nog niet gebruikt is, komt te vervallen. Op basis van het dan geldende privilegeniveau van uw kantoor wordt in het volgende kalenderjaar een nieuw tegoed bijgeschreven.
  2. U mag, als u gebruiker bent van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting, jaarlijks eenmaal kosteloos deelnemen aan de Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking, zodat het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van deze uitgebreide programma's onder begeleiding van onze docent periodiek kunnen worden ervaren. Deze gebruikersworkshop verzorgen wij bij u op kantoor. 
  3. Voor maximaal hetzelfde aantal personen als er gebruikers Aangifte Erfbelasting zijn, mogen ondersteuners gratis gebruik maken van EPX-Manager;
  4. Als u gebruiker bent van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting, krijgt u kosteloos de beschikking over de toepassing Boedelverdeler, waarmee u uw klanten op duidelijke wijze kunt laten zien wat de gevolgen voor de erfbelasting zijn van een renteovereenkomst en van een opvul- of een afvullegaat.
  5. U – en een collega (maximaal twee personen binnen uw kantoor) – ontvangt een gratis lidmaatschap van de EPX-Circle. Om voor het lidmaatschap van de EPX-Circle in aanmerking te komen, dient u te hebben deelgenomen aan de opleiding Estate Planning Specialist of aan een vergelijkbare opleiding bij een ander opleidingsinstituut.
  6. U ontvangt een korting van 25% op alle opleidingen van Estate Planning College.
  7. U ontvangt een korting van 25% op alle boeken, uitgegeven door Sdu, waarbij Estate Planning Expert direct of indirect betrokken is. Uw bestelling dient via onze website te worden gedaan.

Wanneer u de beschikking heeft over de EPX-Portal, kunt u via Mijn EPX zien welk privilegeniveau uw kantoor heeft.

* Let op: indien uw kantoor geen Expert Planner is kunt u de credits ook besteden aan onze Online Services.


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Driedaagse Leergang Levenstestament
Voor de eerste editie van deze leergang hanteren we een extra aantrekkelijke prijs!

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin