Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
16-01-2020 - Vervanging EPX-Portal
23-12-2019 - Tarieven en vrijstellingen voor de schenk- en erfbelasting met ingang van 1 januari 2020

Elite Member


Uw kantoor is Elite Member als het:

  • Expert Planner is met minimaal 12 gebruikers; 
  • Boedelplanner is met minimaal 19 gebruikers; 
  • vanaf 2016 ononderbroken klant is geweest met een jaarlijkse factuurwaarde van minimaal € 13.200,00 excl. btw.

Als uw kantoor Elite Member is geniet u de volgende privileges:

  1. U ontvangt credits – 20 per gebruiker indien uw kantoor Expert Planner – die u kunt besteden aan studiebijeenkomsten.Een studiebijeenkomst van één dagdeel (ochtend, middag of avond) 'kost' 20 credits, een studiedag (twee dagdelen) 40 credits. U bepaalt zelf wie van uw kantoor naar welke studiebijeenkomst gaat. De enige voorwaarde is dat de te volgen studiebijeenkomst in hetzelfde kalenderjaar door ons wordt aangeboden als het kalenderjaar waarop de credits betrekking hebben. Het tegoed aan credits dat aan het einde van het kalenderjaar nog niet gebruikt is, komt te vervallen. Op basis van het dan geldende privilegeniveau van uw kantoor wordt in 2020 een nieuw tegoed bijgeschreven.
  2. U mag, als u gebruiker bent van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting, jaarlijks eenmaal kosteloos deelnemen aan de Workshop Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting, zodat het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van deze uitgebreide programma's onder begeleiding van onze docent periodiek kunnen worden ervaren. Deze gebruikersworkshop verzorgen wij bij u op kantoor. 
  3. Voor maximaal hetzelfde aantal personen als er gebruikers Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting zijn, mogen ondersteuners gratis gebruik maken van EPX-manager;
  4. U kunt de meeste van onze toepassingen niet alleen op de PC via de EPX-Portal benaderen, maar ook op uw smartphone of tablet via het EPX-Dashboard. Hiertoe hebben wij de EPX-App ontwikkeld, die u hier kunt downloaden. Indien gewenst wordt het EPX-Dashboard in de look and feel van uw kantoor gebracht.
  5. U – en een collega (maximaal twee personen binnen uw kantoor) – ontvangt een gratis lidmaatschap van de EPX-Circle. Om voor het lidmaatschap van de EPX-Circle in aanmerking te komen, dient u te hebben deelgenomen aan de opleiding Estate Planning Specialist of aan een vergelijkbare opleiding bij een ander opleidingsinstituut.
  6. U ontvangt een korting van 25% op alle opleidingen van Estate Planning College.
  7. U ontvangt een korting van 25% op alle boeken, uitgegeven door Sdu, waarbij Estate Planning Expert direct of indirect betrokken is. Uw bestelling dient via onze website te worden gedaan. 

Naar boven

Gebruikersvriendelijke Testamentmodellen
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin