Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
30-09-2022 - Bevoegdheid tot beheer van aandelen in een bv die tot een nalatenschap behoren (FTV 2022/30)
30-09-2022 - Het Waarderingsbesluit Successiewet van 15 juni 2022 (FTV 2022/29)

Estate Planner Digitaal


Estate Planner Digitaal is de digitale voortzetting van het vakblad Estate Planner, dat in 2002 het levenslicht zag. Als abonnee van Estate Planner Digitaal ontvangt u zesmaal per jaar – steeds op de derde donderdag van de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december – een e-mailbericht van ons met de mededeling dat er nieuwe, praktische (overzichts)artikelen zijn gepubliceerd op het gebied van estate planning. De artikelen worden vanaf 2021 beschikbaar worden gesteld in zowel een online-versie als een PDF-versie. De artikelen van de jaargangen 2020 en daarvoor kunt u lezen in PDF-vorm. In beide gevallen kunt u ze niet alleen openen en lezen vanaf uw beeldscherm, maar ook afdrukken en opslaan op uw eigen computer. Klik hier voor een voorbeeldartikel.

Het online vakblad Estate Planner Digitaal onderscheidt zich van andere vakbladen doordat in de artikelen verwijzingen worden opgenomen naar relevante wetsartikelen, jurisprudentie en literatuur. Met één druk op de knop verschijnt het betreffende wetsartikel, de rechterlijke uitspraak of het artikel waarnaar wordt verwezen op uw beeldscherm. Een ander onderscheid wordt gevormd door het feit dat niet alleen de lopende jaargang van Estate Planner Digitaal online beschikbaar is voor de abonnees, maar ook de oude jaargangen (vanaf 2005). Bovendien hebt u als abonnee van Estate Planner Digitaal toegang tot de Kennisbank Estate Planning, een altijd actueel naslagwerk met vakinhoudelijke informatie op het gebied van estate planning.

Redactie
De deskundige redactie van Estate Planner Digitaal wordt gevormd door:

Vaste auteurs
Aan het online vakblad Estate Planner Digitaal zijn bovendien de volgende vaste auteurs verbonden:

Recent verschenen artikelen
De volgende artikelen zijn recentelijk verschenen:

Prijs
Een licentie voor de toepassing Estate Planner Digitaal inclusief Kennisbank Estate Planning kost € 304,00 excl. btw en exclusief Kennisbank Estate Planning € 182,40 excl. btw per jaar. Bij aanschaf van één licentie mogen (maximaal) vijf gebruikers worden aangewezen.

Informatie
Voor meer informatie over de toepassing Estate Planner Digitaal kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard (pbaard@estateplanningexpert.nl) of mr. drs. Jessica Cantineau (cantineau@estateplanningexpert.nl). Beiden zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 026-3708699.


Offerte aanvragen


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Driedaagse Leergang Levenstestament
Uitgebreide leergang waarin alle relevante deelonderwerpen aan bod komen

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Nu inclusief een uitgebreid model mét toelichting voor ongehuwde samenwoners

Twitter Linkedin