Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
25-05-2020 - Masterclass EPX-Circle 2020
16-05-2020 - Reactie op en Naschrift bij Enkele opmerkingen over voorwaardelijke huwelijksvermogensregimes en voorwaardelijke in-/uitsluitingsclausules in WPNR 2019/7247 (WPNR 2020/7265)

Estate Planner Digitaal


Estate Planner Digitaal is de digitale voortzetting van het vakblad Estate Planner, dat in 2002 het levenslicht zag. Als abonnee van Estate Planner Digitaal ontvangt u zesmaal per jaar – steeds op de derde donderdag van de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december – een e-mailbericht van ons met de mededeling dat er nieuwe, praktische (overzichts)artikelen zijn gepubliceerd op het gebied van estate planning. Doordat de artikelen beschikbaar worden gesteld als PDF kunt u ze niet alleen openen en lezen vanaf uw beeldscherm, maar ook afdrukken en opslaan op uw eigen computer. Klik hier voor een voorbeeldartikel.

Het online vakblad Estate Planner Digitaal onderscheidt zich van andere vakbladen doordat in de artikelen verwijzingen worden opgenomen naar relevante wetsartikelen, jurisprudentie en literatuur. Met één druk op de knop verschijnt het betreffende wetsartikel, de rechterlijke uitspraak of het artikel waarnaar wordt verwezen op uw beeldscherm. Een ander onderscheid wordt gevormd door het feit dat niet alleen de lopende jaargang van Estate Planner Digitaal online beschikbaar is voor de abonnees, maar ook de oude jaargangen (vanaf 2005). Bovendien hebt u als abonnee van Estate Planner Digitaal toegang tot de Kennisbank Estate Planning, een altijd actueel naslagwerk met vakinhoudelijke informatie op het gebied van estate planning.

Redactie
De deskundige redactie van Estate Planner Digitaal wordt gevormd door:

 • Prof. dr. Barbara Reinhartz (hoofdredacteur)
  Hoogleraar Personen- en Familierecht, in het bijzonder Familievermogensrecht, aan de Universiteit van Amsterdam
 • Mr. Rudolf Janssen
  Estate planner bij Deloitte en
  raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag
 • Mr. Sabine de Wijkerslooth-Lhoëst
  Estate planner bij EY
 • Mr. Mirella van Drunick
  Docent Personen- en Familierecht, in het bijzonder Familievermogensrecht, aan de Universiteit van Amsterdam en raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof 's-Hertogenbosch
 • Mr. drs. Jessica Cantineau (redactiesecretaris)
  Senior productontwikkelaar bij Estate Planning Expert

Vaste auteurs
Aan het online vakblad Estate Planner Digitaal zijn bovendien de volgende vaste auteurs verbonden:

Prijs
Een licentie voor de toepassing Estate Planner Digitaal inclusief Kennisbank Estate Planning kost € 300,00 excl. btw en exclusief Kennisbank Estate Planning € 180,00 excl. btw per jaar. Bij aanschaf van één licentie mogen (maximaal) vijf gebruikers worden aangewezen.

Informatie
Voor meer informatie over de toepassing Estate Planner Digitaal kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard (pbaard@estateplanningexpert.nl) of mr. drs. Jessica Cantineau (cantineau@estateplanningexpert.nl). Beiden zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 026-3708699.


Offerte aanvragen


Naar boven

Gebruikersvriendelijke Testamentmodellen
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin