Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
29-10-2020 - Gevolgen van het coronavirus voor onze opleidingen en workshops
16-10-2020 - Wetsvoorstel pensioenverdeling bij scheiding 2022 (Estate Planner Digitaal 2020/8)

Estate Planner Digitaal


Estate Planner Digitaal is de digitale voortzetting van het vakblad Estate Planner, dat in 2002 het levenslicht zag. Als abonnee van Estate Planner Digitaal ontvangt u zesmaal per jaar – steeds op de derde donderdag van de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december – een e-mailbericht van ons met de mededeling dat er nieuwe, praktische (overzichts)artikelen zijn gepubliceerd op het gebied van estate planning. Doordat de artikelen beschikbaar worden gesteld als PDF kunt u ze niet alleen openen en lezen vanaf uw beeldscherm, maar ook afdrukken en opslaan op uw eigen computer. Klik hier voor een voorbeeldartikel.

Het online vakblad Estate Planner Digitaal onderscheidt zich van andere vakbladen doordat in de artikelen verwijzingen worden opgenomen naar relevante wetsartikelen, jurisprudentie en literatuur. Met één druk op de knop verschijnt het betreffende wetsartikel, de rechterlijke uitspraak of het artikel waarnaar wordt verwezen op uw beeldscherm. Een ander onderscheid wordt gevormd door het feit dat niet alleen de lopende jaargang van Estate Planner Digitaal online beschikbaar is voor de abonnees, maar ook de oude jaargangen (vanaf 2005). Bovendien hebt u als abonnee van Estate Planner Digitaal toegang tot de Kennisbank Estate Planning, een altijd actueel naslagwerk met vakinhoudelijke informatie op het gebied van estate planning.

Redactie
De deskundige redactie van Estate Planner Digitaal wordt gevormd door:

Vaste auteurs
Aan het online vakblad Estate Planner Digitaal zijn bovendien de volgende vaste auteurs verbonden:

Prijs
Een licentie voor de toepassing Estate Planner Digitaal inclusief Kennisbank Estate Planning kost € 300,00 excl. btw en exclusief Kennisbank Estate Planning € 180,00 excl. btw per jaar. Bij aanschaf van één licentie mogen (maximaal) vijf gebruikers worden aangewezen.

Informatie
Voor meer informatie over de toepassing Estate Planner Digitaal kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard (pbaard@estateplanningexpert.nl) of mr. drs. Jessica Cantineau (cantineau@estateplanningexpert.nl). Beiden zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 026-3708699.


Offerte aanvragen


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin