Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
16-05-2024 - Samenloop overdrachtsbelasting en schenkbelasting bij aandelenverkrijgingen (FBN 2024/20)
16-05-2024 - De Nederlandse erfbelasting blijft Europeesrechtelijk overeind (FBN 2024/19)

Estate Planner Digitaal


Estate Planner Digitaal is met ingang van 1 januari 2023 gestopt. Voor gebruikers van de toepassing Kennisbank Estate Planning blijven alle artikelen die in de jaren 2005 tot en met 2022 in het online vakblad zijn gepubliceerd echter kosteloos beschikbaar via de EPX-Portal.

Historie
Estate Planner Digitaal
was de digitale voortzetting van het vakblad Estate Planner, dat in 2002 het levenslicht zag. Abonnees van Estate Planner Digitaal ontvingen zesmaal per jaar – steeds op de derde donderdag van de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december – een e-mailbericht van ons met de mededeling dat er nieuwe, praktische (overzichts)artikelen waren gepubliceerd op het gebied van estate planning.
De artikelen werden vanaf 2021 beschikbaar gesteld in zowel een online-versie als een PDF-versie. De artikelen van de jaargangen 2020 en daarvoor konden worden gelezen in PDF-vorm. In beide gevallen konden abonnees de artikelen niet alleen openen en lezen vanaf hun beeldscherm, maar ook afdrukken en opslaan op hun eigen computer.

Het online vakblad Estate Planner Digitaal onderscheidde zich van andere vakbladen doordat in de artikelen verwijzingen werden opgenomen naar relevante wetsartikelen, jurisprudentie en literatuur. Met één druk op de knop verscheen het betreffende wetsartikel, de rechterlijke uitspraak of het artikel waarnaar werd verwezen bij de abonnees op het beeldscherm. Een ander onderscheid werd gevormd door het feit dat niet alleen de lopende jaargang van Estate Planner Digitaal online beschikbaar was voor de abonnees, maar ook de oude jaargangen (vanaf 2005). Bovendien hadden abonnees van Estate Planner Digitaal toegang tot de Kennisbank Estate Planning, een altijd actueel naslagwerk met vakinhoudelijke informatie op het gebied van estate planning.

Redactie
De deskundige redactie van Estate Planner Digitaal werd gevormd door:

Vaste auteurs
Aan het online vakblad Estate Planner Digitaal waren bovendien de volgende vaste auteurs verbonden:


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin