Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
11-01-2023 - Update Aangifte Erfbelasting
02-01-2023 - Bekendheid verschenen perso(o)n(en)

Boedelverdeler


Met online rekenprogramma Boedelverdeler kunt u uw klanten op duidelijke wijze laten zien wat de gevolgen voor de erfbelasting zijn van een renteovereenkomst en van een opvul- of een afvullegaat. Dit gebeurt aan de hand van een infographic die het meeste weg heeft van 'communicerende vaten'. In één kolom wordt de verkrijging van de langstlevende gevisualiseerd en in een andere de verkrijging per kind. Uw klanten begrijpen, met u meekijkend op het (televisie)scherm in uw spreekkamer, direct wat u bedoelt en zien de effecten van een renteovereenkomst en de optimalisatielegaten op de verschuldigde erfbelasting bij het eerste overlijden en in zijn totaliteit.

De toepassing Boedelverdeler is erg eenvoudig in gebruik. Na het invullen van een korte vragenlijst genereert u met één druk op de knop de informatieve illustratie. 

Klik hier voor een voorbeeld.

Prijs
Een licentie voor de toepassing Boedelverdeler kost 474,00 excl. btw per jaar. Bij aanschaf van één licentie mogen (maximaal) vijf gebruikers worden aangewezen. Voor gebruikers van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting op kantoren met privilegeniveau Classic MemberPremium Member of Elite Member is de toepassing Boedelverdeler echter geheel gratis.

Informatie
Voor meer informatie over de toepassing Boedelverdeler kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard (pbaard@estateplanningexpert.nl) of mr. drs. Jessica Cantineau (cantineau@estateplanningexpert.nl). Beiden zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 026-3708699.


Offerte aanvragen


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Driedaagse Leergang Levenstestament
Uitgebreide leergang waarin alle relevante deelonderwerpen aan bod komen

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Nu inclusief een uitgebreid model mét toelichting voor ongehuwde samenwoners

Twitter Linkedin