Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
14-01-2021 - Mr. Cees Baard met pensioen
14-01-2021 - Papieren aangiften erfbelasting (bij overlijdens vóór 2019)

Boedelverdeler


De toepassing Boedelverdeler is een gratis toepassing voor kantoren met privilegeniveau Classic MemberPremium Member of Elite Member. Met Boedelverdeler kunt u uw klanten op duidelijke wijze laten zien wat de gevolgen voor de erfbelasting zijn van een renteovereenkomst en van een opvul- of een afvullegaat. Dit gebeurt aan de hand van een infographic die het meeste weg heeft van 'communicerende vaten'. In één kolom wordt de verkrijging van de langstlevende gevisualiseerd en in een andere de verkrijging per kind. Uw klanten begrijpen, met u meekijkend op het (televisie)scherm in uw spreekkamer, direct wat u bedoelt en zien de effecten van een renteovereenkomst en de optimalisatielegaten op de verschuldigde erfbelasting bij het eerste overlijden en in zijn totaliteit.

Het online rekenprogramma Boedelverdeler is erg eenvoudig in gebruik. Na het invullen van een korte vragenlijst genereert u met één druk op de knop de informatieve illustratie. 

Klik hier voor een voorbeeld.

Wij bieden Boedelverdeler uitsluitend aan als gratis toepassing voor kantoren met privilegeniveau Classic MemberPremium Member of Elite Member. U kunt dus geen licentie aanschaffen.

Informatie
Voor meer informatie over de toepassing Boedelverdeler kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard (pbaard@estateplanningexpert.nl) of mr. drs. Jessica Cantineau (cantineau@estateplanningexpert.nl). Beiden zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 026-3708699.


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin