Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
05-07-2024 - Update Modellen Huwelijkse Voorwaarden
02-07-2024 - Bijeenkomst EPX-Circle: maandag 30 september 2024 vanaf 1430u

Boedelverdeler


Met online rekenprogramma Boedelverdeler kunt u uw klanten op duidelijke wijze laten zien wat de gevolgen voor de erfbelasting zijn van een renteovereenkomst en van een opvul- of een afvullegaat. Dit gebeurt aan de hand van een infographic die het meeste weg heeft van 'communicerende vaten'. In één kolom wordt de verkrijging van de langstlevende gevisualiseerd en in een andere de verkrijging per kind. Uw klanten begrijpen, met u meekijkend op het (televisie)scherm in uw spreekkamer, direct wat u bedoelt en zien de effecten van een renteovereenkomst en de optimalisatielegaten op de verschuldigde erfbelasting bij het eerste overlijden en in zijn totaliteit.

De toepassing Boedelverdeler is erg eenvoudig in gebruik. Na het invullen van een korte vragenlijst genereert u met één druk op de knop de informatieve illustratie. 

Klik hier voor een voorbeeld.

Prijs
Een licentie voor de toepassing Boedelverdeler kost € 492,00 excl. btw per jaar. Bij aanschaf van één licentie mogen (maximaal) vijf gebruikers worden aangewezen. Voor gebruikers van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting op kantoren met privilegeniveau Classic MemberPremium Member of Elite Member is de toepassing Boedelverdeler echter geheel gratis.

Informatie
Voor meer informatie over de toepassing Boedelverdeler kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard (pbaard@estateplanningexpert.nl) of mr. drs. Jessica Cantineau (cantineau@estateplanningexpert.nl). Beiden zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 026-3708699.


Offerte aanvragen


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin