Estate Planning Expert
 
026-370 86 99 | info@estateplanningexpert.nl | Zoeken
Zoeken sluiten

ACTUEEL
15-11-2019 - Tarieven en vrijstellingen voor de schenk- en erfbelasting met ingang van 1 januari 2020
05-11-2019 - Over afstand van recht in de Successiewet 1956 (WPNR 2019/7257)

EPX-Portal


De EPX-Portal kan kosteloos worden gedownload en dient, in tegenstelling tot de diverse reken- en datatoepassingen, lokaal te worden geïnstalleerd. Na installatie moet de EPX-Portal eenmalig worden geactiveerd. Als de EPX-Portal vervolgens middels een snelkoppeling op het bureaublad wordt geopend, verschijnt het volgende startmenu:

Uit bovenstaande afbeelding volgt dat de EPX-Portal zeven verschillende tabbladen bevat. Naast Nieuws betreft het de tabbladen Software, Online Services, Opleidingen, Favorieten, Service en Licentie. Hieruit blijkt wel dat de EPX-Portal niet uitsluitend bedoeld is voor gebruikers van onze reken- en datatoepassingen, maar voor iedereen die zich bezighoudt met en geïnteresseerd is in estate planning.
 

EPX-Portal downloaden


Nieuws
Dagelijks houden wij alle actualiteiten op het gebied van estate planning nauwgezet bij. Over belangwekkende jurisprudentie, literatuur en besluiten schrijven wij zo snel als mogelijk een compact nieuwsbericht, waarvan eenvoudig kennis kan worden genomen via de EPX-Portal. Zo bent u als estate planner altijd op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in uw vakgebied, zonder dat u enig speurwerk heeft hoeven verrichten.

Software
Indien u over een licentie voor een bepaalde reken- of datatoepassing beschikt, wordt u met één druk op de knop doorgeleid naar (de vragenlijst van) de betreffende toepassing. Heeft u nog geen licentie, dan wordt u automatisch doorgeleid naar de informatiepagina over deze toepassing op onze website. Naast een startmenu is de EPX-Portal namelijk ook een toegangspoort tot uitgebreide informatie over al onze softwareproducten.

Online Services
Onder de naam Online Services bieden wij vijf handige en gebruikersvriendelijke online programma's aan. Kenmerkend voor deze programma’s is dat er in kort tijdsbestek een adviesdocument op maat mee kan worden gegenereerd, dat direct klaar is voor gebruik. Het hoeft enkel nog te worden afgedrukt.

Opleidingen
Onze deelneming Estate Planning College verzorgt diverse opleidingen op het terrein van estate planning en financiële planning. Via de buttons op het tabblad Opleidingen verschaffen wij u informatie over deze opleidingen en kunt u zich eenvoudig aanmelden. Hebt u zich eenmaal ingeschreven voor één van deze opleidingen, dan wordt het opleidingsmateriaal ook beschikbaar gesteld via de EPX-Portal.

Favorieten
Indien gewenst, kunt u de EPX-Portal een persoonlijk tintje geven door links op te nemen naar websites die frequent door u worden bezocht. Klik hiervoor op de button Favorietenbeheer.

Service
Op het tabblad Service treft u allereerst een gratis aangifteprogramma schenkbelasting aan, waarmee u op snelle en efficiënte wijze een aangifte schenkbelasting opstelt. Een ander aardigheidje op dit tabblad in de EPX-Portal is de button Wetten. Met slechts één druk op de knop verschijnen alle voor de estate planning relevante wetten (volledige wetteksten) op uw beeldscherm.

Licentie
Om de EPX-Portal te kunnen activeren, ontvangt u van ons enkele gegevens. Deze gegevens voert u eenmalig in op het tabblad Licentie en worden daarna opgeslagen. Iedere keer dat u de EPX-Portal vervolgens opstart, wordt aan de hand van de opgeslagen gegevens gecontroleerd wie u bent en voor welke toepassingen u over een licentie beschikt. Zo wordt voorkomen dat u als gebruiker steeds moet inloggen op de website van een bepaalde toepassing.


Naar boven

Gebruikersvriendelijke Testamentmodellen
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin