Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
11-01-2023 - Update Aangifte Erfbelasting
02-01-2023 - Bekendheid verschenen perso(o)n(en)

Mijn EPC


Om een aantal redenen, onder meer hygiëne en milieu, hebben wij ervoor gekozen al het opleidingsmateriaal voortaan uitsluitend online beschikbaar te stellen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om hand-outs bij de presentatie(s), modelteksten en (samenvattingen van) artikelen, besluiten, arresten, wetteksten, etc. Daarom hebben we in de EPX-Portal een aparte pagina Mijn EPC in het leven geroepen.

Via Mijn EPC kunt u inzien voor welke opleiding, studie(mid)dag of workshop u bent ingeschreven. Via de button Bekijken achter de betreffende cursus treft u nadere informatie omtrent de cursus aan, waaronder het opleidingsmateriaal. Indien gewenst kunt u het opleidingsmateriaal voorafgaand aan de opleiding afdrukken en zelf meenemen naar de bijeenkomst. Uitwerkingen van cases e.d. worden na afloop van de opleiding(sdag) online beschikbaar gesteld. Na afloop van een opleiding blijft het opleidingsmateriaal nog twee weken via deze pagina beschikbaar. Daarna wordt de opleiding uit het overzicht verwijderd. Het is dan niet langer mogelijk het opleidingsmateriaal te downloaden en/of af te drukken.

U vindt Mijn EPC in de EPX-Portal via de link in de witte werkbalk naast ons logo of in de blauwe werkbalk rechts bovenaan danwel onderaan in het navigatiemenu, te benaderen door aan de linkerzijde op het icoontje met drie horizontale streepjes () te klikken.
 

Mijn EPC
 

Heeft u zich ingeschreven voor een opleiding, studie(mid)dag of workshop maar beschikt u nog niet over inloggegevens voor de EPX-Portal, dan zult u de inloggegevens bij separate email van ons ontvangen. Klik hier voor meer informatie over het activeren van de EPX-Portal.

Informatie
Voor meer informatie over Mijn EPC kunt u contact opnemen met mr. drs. Jessica Cantineau:
Tel: 026-3708699
E-mail: cantineau@estateplanningexpert.nl


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Driedaagse Leergang Levenstestament
Uitgebreide leergang waarin alle relevante deelonderwerpen aan bod komen

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Nu inclusief een uitgebreid model mét toelichting voor ongehuwde samenwoners

Twitter Linkedin