Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
18-06-2024 - Uitlegging en aanvulling van uiterste wilsbeschikkingen (Tijdschrift Erfrecht 2024/3)
17-06-2024 - Besluit van 4 juni 2024, nr. 2024-0000012721

EPX-Manager


Met de EPX-Manager beheert u de persoonsgegevens van uw cliënten. Via een efficiënte vragenlijst wordt u langs alle relevante financiële en familie- en vermogensrechtelijke vragen geleid. In de EPX-Manager zijn de vragenlijsten opgenomen voor de toepassing Aangifte Erfbelasting. De EPX-Manager is vooralsnog bedoeld voor ondersteuners van gebruikers Aangifte Erfbelasting. Als ondersteuner verzamelt en ordent u alle gegevens voor een collega. U bent zelf derhalve geen gebruiker van de toepassing Aangifte Erfbelasting, zodat u zelf niet de aangifte afrondt via de EPX-Cockpit.

In de toekomst zal de EPX-Manager ook gebruikt kunnen worden voor het efficiënt beheren van de alsdan aan elkaar gekoppelde vragenlijsten van andere toepassingen, zoals Testamentvergelijking, Testamentoverzicht, Renteoptimalisatie, Boedelverdeler, Bedrijfsopvolgingsregeling, enzovoorts. 

Prijs
Eén licentie voor de EPX-Manager kost € 82,00 excl. btw per gebruiker per jaar. Voor kantoren met privilegeniveau Classic MemberPremium Member of Elite Member is de EPX-Manager gratis. U hebt dan recht op hetzelfde aantal gebruikers voor de EPX-Manager als er gebruikers van de toepassing Aangifte Erfbelasting zijn. 

Informatie
Voor meer informatie over de EPX-Manager kunt u contact opnemen met mr. Pascal Baard (pbaard@estateplanningexpert.nl) of mr. drs. Jessica Cantineau (cantineau@estateplanningexpert.nl). Beiden zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 026-3708699.


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin