Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
22-02-2024 - Uitbreiding Modellen Levenstestamenten
20-02-2024 - HR 16 februari 2024, ECLI:NL:HR:2024:239

EPX-Cockpit


De toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting bestaan in feite uit twee afzonderlijke delen: de EPX-Manager en de EPX-Cockpit. Nadat de gegevens van uw cliënten in de EPX-Manager zijn ingevoerd, stuurt u ze met één druk op de knop naar een op het Internet draaiende rekenengine van formaat: de EPX-Cockpit.

Bij gebruik van de toepassing Testamentvergelijking ziet de EPX-Cockpit er (bijvoorbeeld) als volgt uit:

Bij gebruik van de toepassing Aangifte Erfbelasting krijgt u – afhankelijk van de gekozen testamentvorm op het tabblad Overlijden in de EPX-Manager – slechts een gedeelte van de EPX-Cockpit te zien. De van toepassing zijnde testamentvorm is dan immers bekend, zodat u geen vergelijking meer hoeft te maken.

Voordelen Internet
Het feit dat de EPX-Cockpit op het Internet draait, biedt u als gebruiker van de toepassingen Testamentvergelijking en/of Aangifte Erfbelasting diverse voordelen. Zo worden de berekeningen te allen tijde gemaakt op basis van de meest actuele wetgeving en rechtspraak. Nieuwe functionaliteiten zijn bovendien altijd onmiddellijk beschikbaar, zonder dat u eerst een download hoeft uit te voeren. Het zelf periodiek updaten van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting behoort daarmee tot het verleden.

Veiligheid
Een mogelijk nadeel van het feit dat de EPX-Cockpit op het Internet draait, zou de bescherming van vertrouwelijke cliëntgegevens kunnen zijn. De bescherming van de cliëntgegevens heeft daarom onze hoogste prioriteit. Om die reden werken wij dan ook samen met de beste experts op het gebied van Internet beveiliging.

De EPX-Cockpit is gecertificeerd door GlobalSign. Dit betekent dat de EPX-Cockpit de vertrouwelijke cliëntgegevens veilig stelt door van een GlobalSign SSL Certificaat gebruik te maken. Eén van de belangrijkste eigenschappen van dit certificaat is dat deze de adresbalk van bijvoorbeeld Internet Explorer groen kleurt. Deze groene adresbalk toont aan dat wij aan de strengste eisen van controle hebben voldaan en dat GlobalSign het SSL Certificaat heeft gevalideerd.


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin