Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
23-09-2021 - Update Aangifte Erfbelasting
08-09-2021 - Update toepassing Boedelverdeler

Update Testamentmodellen

LinkedIn
01-04-2014 | Categorie: Algemeen

Nieuw: toelichting bij het testament van uw cliënt!

De toepassing Testamentmodellen wordt continu doorontwikkeld en uitgebreid met tekstblokken en nieuwe functionaliteiten. Een functionaliteit waaraan in de praktijk steeds meer behoefte blijkt te bestaan, betreft het op maat kunnen genereren van een toelichting bij het testament van de cliënt. Cliënten worden namelijk steeds meer geïnteresseerd in (de werking van) het erfrecht en willen – volkomen terecht – goed begrijpen wat er precies in hun testament staat.

Met trots kunnen wij u melden dat deze functionaliteit vanaf nu beschikbaar is in de toepassing Testamentmodellen. Bij de diverse testamenten is een uitgebreide en heldere toelichting voor uw cliënt beschikbaar, mits gebruik wordt gemaakt van de variant Dynamische vragenlijst. Nadat een vragenlijst in het geheel is doorlopen, kunt u met één druk op de knop een toelichting op maat genereren, waarin juridisch taalgebruik zoveel mogelijk is vermeden. De toelichting volgt de artikelnummering van het testament en gaat vergezeld van een bijlage waarin de thans geldende vrijstellingen en tarieven voor de erfbelasting zijn opgenomen.

EPX-Portal
Indien u over een licentie voor de toepassing Testamentmodellen beschikt, is de nieuwe functionaliteit direct voor u beschikbaar via de EPX-Portal op uw computer (tabblad Software).

Informatie of offerte ontvangen?
Beschikt u nog niet over een licentie voor de toepassing Testamentmodellen en wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, neemt u dan telefonisch contact met ons op (026-3708699) of klik hier.

Naar algemeen overzicht


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Driedaagse Leergang Levenstestament
Voor de eerste editie van deze leergang hanteren we een extra aantrekkelijke prijs!

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin