Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
16-01-2020 - Vervanging EPX-Portal
23-12-2019 - Tarieven en vrijstellingen voor de schenk- en erfbelasting met ingang van 1 januari 2020

Expert Planner


Voor kantoren die alle toepassingen gebruiken, hebben wij een interessant arrangement ontwikkeld: Expert Planner. Als 'totaalklant' geniet u een aantal extra voordelen. Zo geniet u bij de aanschaf niet alleen korting op de eenmalige aanschafprijs, ook in de jaarvergoeding is een forse korting verwerkt. Toekomstige uitbreidingen van ons softwareaanbod worden doorberekend rekening houdend met een van tevoren vastgesteld kortingspercentage. Zie het voorbeeld in de prijstabel.

Een Expert Planner geniet nog meer voordelen. Zo hoeft een kantoor dat Expert Planner is niet te voldoen aan de licentiestructuur van twee, drie of vijf gebruikers per licentie. U bepaalt het aantal gebruikers dat over alle toepassingen de beschikking krijgt en u betaalt een vaste prijs per gebruiker. Of dat er nou twee, drie, vijf, acht of dertien zijn. Daarnaast kunt u, zodra en zolang uw kantoor Expert Planner is, eerder van de vele voordelen van het Classic of Premium Membership profiteren. Tenslotte kunnen gebruikers van kantoren die Expert Planner zijn exclusief beschikken over de toepassing Boedelverdeler, waarmee u uw klanten op duidelijke wijze kunt laten zien wat de gevolgen voor de erfbelasting zijn van een renteovereenkomst en van een opvul- of een afvullegaat.

Voor kantoren die Expert Planner zijn geldt een afwijkende regeling m.b.t. de studie(mid)dagen. Als 'budget' ontvangt u van ons ieder jaar een aantal credits, gebaseerd op het aantal personen dat het gehele kalenderjaar gebruiker is. Met deze credits 'betaalt' u de studie(mid)dagen. U bepaalt zelf wie naar welke studie(mid)dag gaat. Een studiemiddag 'kost' 20 credits, een studiedag 40 credits. Het tegoed aan credits dat aan het einde van het kalenderjaar nog niet gebruikt is, komt te vervallen. Op basis van het dan geldende privilegeniveau van uw kantoor wordt in 2018 een nieuw tegoed bijgeschreven.

Een Expert Planner gebruikt de software op kantoor via de gratis EPX-Portal of tijdens een afspraak op bezoek bij klanten via het EPX-Dashboard op zijn of haar smartphone of tablet. Gewoon omdat het tegenwoordig allemaal kan. 

Als u meer informatie wilt over Expert Planner, maakt u dan een afspraak met mr. Pascal Baard of mr. Cees Baard (beiden bereikbaar via telefoonnummer 026-3708699) of mail naar info@estateplanningexpert.nl.


Naar boven

Gebruikersvriendelijke Testamentmodellen
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Tweedaagse basiscursus estate planning
Praktische basiscursus met ervaren docenten, eigen syllabi en veel casuïstiek

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Gebaseerd op de nieuwe wettelijke regeling en thans voor u beschikbaar

Twitter Linkedin