Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
19-04-2024 - Gehuwd in gemeenschap van goederen (WPNR 2024/7455)
18-04-2024 - Verhoging wettelijke rente per 1 januari 2024 naar 7% (Vp-Bulletin 2024/9)

Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking


Voor gebruikers van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting organiseren wij (online) de Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking. Tijdens deze workshop komen de vele gebruiksmogelijkheden van de voornoemde programma's uitgebreid aan de orde. Het doel van de workshop is het leren kennen van de verschillende (invoer)schermen en pop-ups, het omgaan met de verschillende 'tools' en het voorkomen van fouten bij het invoeren van gegevens. Na afloop van de Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking bent u bovendien in staat de aangemaakte dossiers op te slaan en (opnieuw) te openen, de output op een juiste wijze te interpreteren, op correcte wijze een aangifte erfbelasting digitaal in te dienen alsmede overzichtelijke staafdiagrammen en grafieken voor uw cliënten te genereren.

Locatie Datum Aanmelden
Online via Zoom Vrijdag 24 mei 2024 (ochtend) Klik hier
Online via Zoom Dinsdag 25 juni 2024 (middag) Klik hier

De Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking duurt drie uur. Een ochtendsessie start om 9:30 uur en duurt tot 12:30 uur. Een middagsessie start om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur.
Voor gebruikers van de toepassing Testamentvergelijking is desgewenst ook mogelijk om deel te nemen aan de Workshop Testamentvergelijking, die ongeveer 2 uur duurt en waarbij uitsluitend de toepassing Testamentvergelijking uitgebreid aan de orde komt. Klik hier voor meer informatie en de data waarop deze workshop wordt georganiseerd.

Docent
Mr. drs. Jessica Cantineau
Directeur productontwikkeling van Estate Planning Expert

Prijs
De prijs voor deelname aan de Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking bedraagt € 300,00 excl. btw per persoon. Afhankelijk van het voor uw kantoor van toepassing zijnde privilegeniveau geniet u echter een aantrekkelijke korting. Zo bieden wij aan gebruikers van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting op kantoren met privilegeniveau Member een korting op de deelnameprijs van 50%. Voor gebruikers van voornoemde toepassingen op kantoren met privilegeniveau Classic MemberPremium Member of Elite Member is deelname aan ofwel de Workshop Testamentvergelijking ofwel de Workshop Aangifte Erfbelasting/Testamentvergelijking zelfs eenmaal per jaar geheel gratis.

U kunt via Mijn EPX zien welke personen binnen uw kantoor gebruik kunnen maken van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. drs. Jessica Cantineau:
Tel: 026-3708699
E-mail: cantineau@estateplanningexpert.nl


Naar boven

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de meerdaagse opleiding Estate Planning Specialist

Uitgebreide Modellen Levenstestamenten
Completer dan ieder ander model, inclusief toelichting voor de levenstestateur

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Uniek in de markt: Aangifte Erfbelasting
Om op snelle, efficiënte en veilige wijze digitaal aangifte erfbelasting te kunnen doen

Twitter Linkedin