Estate Planning Expert
 

ACTUEEL
11-01-2023 - Update Aangifte Erfbelasting
02-01-2023 - Bekendheid verschenen perso(o)n(en)

Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking


Voor gebruikers van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting organiseren wij (online) de Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking. Tijdens deze workshop komen de vele gebruiksmogelijkheden van de voornoemde programma's uitgebreid aan de orde. Het doel van de workshop is het leren kennen van de verschillende (invoer)schermen en pop-ups, het omgaan met de verschillende 'tools' en het voorkomen van fouten bij het invoeren van gegevens. Na afloop van de Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking bent u bovendien in staat de aangemaakte dossiers op te slaan en (opnieuw) te openen, de output op een juiste wijze te interpreteren, op correcte wijze een aangifte erfbelasting digitaal in te dienen alsmede overzichtelijke staafdiagrammen en grafieken voor uw cliënten te genereren.

Locatie Datum Aanmelden
Online via Zoom Dinsdag 14 februari 2023 (ochtend) Vol
Online via Zoom Dinsdag 21 maart 2023 (middag) Klik hier
Online via Zoom Vrijdag 14 april 2023 (ochtend) Klik hier

De Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking duurt drie uur. Een ochtendsessie start om 9:30 uur en duurt tot 12:30 uur. Een middagsessie start om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur.

Docent
Mr. drs. Jessica Cantineau
Directeur productontwikkeling van Estate Planning Expert

Prijs
De prijs voor deelname aan de Workshop Aangifte Erfbelasting en Testamentvergelijking bedraagt € 300,00 excl. btw per persoon. Afhankelijk van het voor uw kantoor van toepassing zijnde privilegeniveau geniet u echter een aantrekkelijke korting. Zo bieden wij aan gebruikers van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting op kantoren met privilegeniveau Member een korting op de deelnameprijs van 50%. Voor gebruikers van voornoemde toepassingen op kantoren met privilegeniveau Classic MemberPremium Member of Elite Member is deelname aan ofwel de Workshop Testamentvergelijking ofwel de Workshop Aangifte Erfbelasting/Testamentvergelijking zelfs eenmaal per jaar geheel gratis.

U kunt via Mijn EPX zien welke personen binnen uw kantoor gebruik kunnen maken van de toepassingen Testamentvergelijking en Aangifte Erfbelasting.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. drs. Jessica Cantineau:
Tel: 026-3708699
E-mail: cantineau@estateplanningexpert.nl


Naar boven

Gebruiksvriendelijke Modellen Testamenten
Altijd up-to-date en inclusief een uitgebreide en heldere toelichting voor de testateur

Wilt u beter adviseren over estate planning?
Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding Estate Planning Specialist

Kent u onze Estate Planning Tools al?
De meest geavanceerde reken- en datatoepassingen op de Nederlandse markt

Driedaagse Leergang Levenstestament
Uitgebreide leergang waarin alle relevante deelonderwerpen aan bod komen

Modellen Huwelijkse Voorwaarden
Nu inclusief een uitgebreid model mét toelichting voor ongehuwde samenwoners

Twitter Linkedin